Spil og aktiviteter

0

Spil planWhen det hele er overstået, vil 7- og 8-årige huske en fest for de spil, der gjorde dem grine og juble. Med denne aldersgruppe, er du nødt til at grave lidt dybere for at komme op med friskere, mere udfordrende spil end dem, de elskede ved 5. Duck, Duck, Goose kommer ikke til at klippe det!

Store børn kan lide at prøve nye ting, og de forstår mere komplekse regler og anvisninger. De nyder også holdspil og konkurrence. De behøver ikke længere blive ked over, hvem går først og hvem der vinder.

Denne alder kan også fokusere på en rolig aktivitet som et kunstprojekt for en god lang tid i virkeligheden, kan du kæmpe for at rive dem væk, når det er tid til at komme videre. Du ønsker at have en halv snes spil klar til at gå, og mindst ét ​​projekt, der lader børnene bruge deres fantasi og skabe noget med deres hænder.

Lad os få denne fest startedYou’ll vil begynde med et spil, der gør det muligt for børn at deltage i, som de ankommer. Bingo fungerer godt, fordi du kun behøver en eller to gæster til at komme i gang og når andre ankommer du bare udlevere dem et kort, og de kan nemt hoppe i. Du kan besvimer klistermærker,Canada Goose online http://www.icanadagoosereview.top/ viskelædere, eller baseball-kort som præmier.

Treasure huntNext, kan du få alle op og bevæger sig med en skattejagt. Skjul spor omkring dit hus, baggård, eller i en park, hvor hver fingerpeg førende søgningen part tættere på en præmie. Du kan nemt tilpasse en skattejagt til temaet for din fest. Kaste et insekt fest? Skjul plast myrer, gummy orme og bug klistermærker i en kurv. En pirat parti? Drej en papir kasse i en skattekiste og fyld den med kostume smykker og chokolade mønter.

På et lille parti med op til otte børn, kan alle være på én skattejagt hold. For en større fest, kan du opdele dem i hold og oprette separate sæt af spor, der fører til forskellige steder.

Efter jagten, kan du tjene et måltid eller snacks og derefter gå videre til nogle spil. Musical Stole, Ring Toss, Charades, Freeze Tag, Twister, og Pin halen på æslet (eller variationer såsom Pin Hat på Snowman) er populære i denne alder.

Team sportsTeam spil især appellere til en 8 år gamle selskabelighed: Prøv tre legged racer, Blind mands Bluff, tovtrækning, og Capture the Flag. Du kan få kreativ med relæ racer. For eksempel, opdele din gruppe i to hold og give hver en kuffert fyldt med voksen størrelse tøj. Nogen skrig og derefter den første i linje lægger på alt i kufferten, kører 100 yards med kufferten i hånden, tager alt ud og foderstoffer det hele tilbage i kufferten, og derefter løber tilbage til linjen og hænder over sagen til den næste person.

Ned timeAs børnene begynder at bære ud, kan du flytte til et roligere projekt (piger især kan lide dette). Spil for 7- og især 8-årige har en tendens til at blive struktureret og fokuseret på at skabe noget håndgribeligt. Du ønsker at komme med et projekt om det er limning affaldstræ sammen om at opbygge legetøj huse eller gøre papir byggeri part hatte og dekoration dem med faux perler. Rul et stort stykke papir, besvimer maling, og lad børnene lave et vægmaleri, der binder ind i partiet tema. Børn kan virkelig komme ind male et hav fyldt med piratskibe og øer, et fjernt galakse med rumskibe og planeter fra Star Wars, eller en jungle vrimler med vilde dyr.

Grand finaleAt slutningen af ​​et parti, kan børnene nyde et spil Tag eller en vand ballon kast. Du kunne også gå over til et kvarter park og sparke en fodbold rundt.

Bounce huse er populære i denne alder. Sørg en voksen fører tilsyn du måske brug for to voksne, hvis du har en stor gruppe. Kids denne alder er berygtet for at forsøge tricks de måske ikke være i stand til at trække ud.

Hvis du leje en entertainer, behøver du ikke at bekymre sig om børnene denne alder bliver bange for en person i en maske eller fuld makeup. Otte-årige, dog kan være ganske skeptisk og kritisk, så du ville være bedre tjent med ingen tryllekunstner end en middelmådig én.

Dette websted indeholder oplysninger af generel karakter og er beregnet til uddannelsesmæssige formål. Hvis du har nogen bekymringer om din egen sundhed eller sundheden for dit barn, bør du altid konsultere en læge eller andet sundhedspersonale. Læs venligst betingelserne for brug, før du bruger denne hjemmeside. Din brug af hjemmesiden angiver din samtykke til at være bundet af Brugsbetingelser.

Commentaires via Facebook :