Shore bygherrer kappes om priser

0

North Shore bygherrer har en stærk tilstedeværelse blandt de nominerede til Greater Vancouver Home Builders ‘foreningens Ovation Awards.

For at blive præsenteret for tredje gang April 28, de årlige ovationer genkende ekspertise i både nybyggeri og renoveringer med fokus på tilgængelighed, bæredygtighed, overkommelige priser, energieffektivitet og kulturarv restaurering.

Også baseret i North Vancouver, Econ Entreprenør og Udvikling har den bedste brugerdefinerede hjem ($ 750,000 til $ 999,999) alle pakket ind som sin Cowichan Bay Modern projekt er den kategori eneste kandidat.

British Pacific Properties i West Vancouver blev aflyttet for nomineringer i fire forskellige kategorier: Best Single familie Fritliggende Home (3000 kvadratfod eller mere), Single familie Builder Årets, Multi familie Builder af året og endelig Bedste Byhus eller Rowhome Development (2000 kvadratfod eller mere), hvor dens Aerie er den eneste kandidat.

Vi er helt begejstret, siger Jim McLean, formand for British Pacific. Dette er helt en big deal for alle de mennesker, der arbejder i vores byggeri division.Canada Goose Jackets http://www.cheapgoose.top Du rangeret mod dine kammerater, så når du er en tømrer arbejder på en af ​​vores hjem, du ved, du arbejder for en af ​​de . top tre selskaber i lavere fastlandet og der er temmelig spændende Vi har eksisteret siden 1931,. men mange af vores medarbejdere og leverandører har været hos os et par år Så hver gang du vinder en award det forynger virksomheden .

McLean sagde de nominerede projekter udsolgt hurtigt, og pre salg af kommende udvikling har også været rask.

Interessant nok, sagde han, den største del af de mennesker, der køber disse multi familiens produkter bor i nabolaget. Det er mennesker nedskæringer fra en stor hjem, men de ønsker at bo i nabolaget, hvor deres familie og venner bor. Så vi byggede disse mindre projekter inden for disse kvarterer.

Temmelig meget, når vi bringe dem på, de sælger ud næsten med det samme, fordi der er et behov for et dejligt hus med en fantastisk udsigt på de britiske Egenskaber..

Commentaires via Facebook :