Kan vise gå videre uden Phil Robertson

0

Ifølge vores kilde, da Duck Dynasty prale sådan en stor støbt, mister en støbt medlem vil ikke forhindre dem i at bevæge sig fremad med den populære serie, selv om det ender med at blive formet som mere af en spin off. Men det kreative team står stadig over for nogle store problemer, da Phil er i sidste ende leder af familien og kilden til mange ord af visdom parlayed til børnebørnene. Han er også grundlægger af den multi million dollar Duck Commander business showet funktioner, og dermed hans fravær er sandsynligt vil gøre ondt.

Phil Robertson s vidtløftige og bredt stødende bemærkninger i GQ magazine er sandsynlige de sidste kvaksalvere, vi kommer til at høre fra ‘Duck dynastiet.« En kan simpelthen ikke råd til at fortsætte luftning programmet uden tilskyndelse protester ikke kun fra LGBT grupper, men også fra grupper, der støtter African American og landdistrikter interesser, krisekommunikation ekspert Gene Grabowski, canada goose Damet?j jakke,udsalg,vest,outlet,Danmark http://www.canadagooseparka.top VP for Levick Strategic Communications, sagde. Hvad mere er, vil få annoncører risikere at støtte Duck Dynasty på grund af disse ødelæggende bemærkninger og fornyet fokus på et show, der inviterer latterliggørelse af stereotypisk landbofamilier.

A har et enormt stykke forretning med ‘Duck Dynasty mellem showet selv og alle de licenser og merchandising. De gjorde det rigtige ved at handle hurtigt til støtte for lige rettigheder, men de vil også uundgåeligt investere en hel del af ressourcerne i at beskytte aktivet, bemærkede vores insider. Men uanset hvad der sker går frem, for en lang bly interview med en trykte magasin [som den Robertson gav GQ], bør de også have en PR udøvende der for at overvåge. Reality-tv-personligheder er ikke uddannet i medier og kan ikke altid være forventes at sige de rigtige ting på det rigtige tidspunkt.

Mens Robertson ikke undskylde for hans bemærkninger, han forklare dem i en erklæring: Jeg er selv et produkt af 60’erne, jeg centreret mit liv omkring sex, stoffer og rock and roll, indtil jeg ramte bunden og accepteret Jesus som min frelser . Min mission i dag er at gå ud og fortælle folk om, hvorfor jeg følger Kristus og også hvad Bibelen lærer, og en del af, at undervisningen er, at kvinder og mænd er beregnet til at være sammen. Men jeg ville aldrig behandle nogen med manglende respekt, bare fordi de er forskellige fra mig. vi er alle skabt af den Almægtige og som ham, jeg elsker hele menneskeheden. vi ville alle være bedre stillet, hvis vi elskede Gud og elskede hinanden.

Commentaires via Facebook :