Canadian trekkende arter fokus for National Wildlife Week

0

Canadian trekkende arter fokus for National Wildlife Week

verdi og støtte bevaring innsats av våre interessenter og oppmuntre folk til å bli involvert på et lokalt nivå. Wildlife Week, fra 5 til 11 april, er et årlig program laget av CWF for å feire landets naturlige skjønnhet og støtte sin bevaring. Opprinnelig proklamert i 1947, det faller på fødselsdagen til den avdøde Jack Miner, som er kreditert med å redde Canada Goose fra utryddelse.canada goose norge butikker

Fredag ​​skulle markere Miner 150-årsdag. Til ære for hans bidrag til Canadas bevaring bevegelse, er denne ukens tema Wild Migrations. Den CWF vil bruke denne uken til å markere kanadiske migrerende arter og deres reiser.

I tillegg vill vandringer Kartet er gratis tilgjengelig i samarbeid med kanadiske Geographic. Dette opplæringsprogrammet sender et gulv kart over Nord-Amerika til skoler, leirer og ungdomsprogrammer over hele landet.

Elevene kan gå på kartet, 10,7 meter med 7,9 meter i dimensjon, læring vitenskapelig forsket og satellitt spores vandringsveier 20 på risikoarter som kaller Canada hjem.

Commentaires via Facebook :